Hürriyet

15 Nisan 2012 Pazar

Play OFF Mlay Off





      Bu konuyla ilgili yazı yazmak artık pek bir şey ifade etmiyor sanırım. Zaten hemen hemen herkes aynı şeyleri düşünüyor ama dünyanın önemli liglerinin hiç birinde olmayan bu uygulamanın bizden götürüleri kadar getirileri olacak mı yine de beklenti içindeyim. 


     Dün de NTVSpor Yenilsen de Yensen de programında Bağış abi ve Banu ablanın bir türlü bulamadıkları o pozitif tarafı bulmak için öylesine çok çabaladık ki... 
Ama sanıırm ne dört büyük takım için, ne haksızlık olduğunu düşünen biz GS'liler için ne de bizden alt sıralarda yer alan diğer takımlar için hiç bir olumlu tarafı yok bu uygulamanın. 


    İşin kötüsü Dün BJK _GS maçının ertelenmesi yüzünden artık doğanın da bu durumdan hoşnut olmadığını düşünüyorum ben :)


    Ardarda oynanan maçlardan hiç bir şey anlamamış olmamıza mı yanmalıyız yoksa sakatlanma tehlikesi geçirip, fiziken harab olan oyuncularımıza mı, hakemlerin bütün hatalarının arada kaynamış olmasına mı... bir anda geçip giden haftaların ardından çoğunu iş güç yüzünden kaçırmış olmamıza mı! Yakınacak çok şey var ta ki bu süper final başlangıcına gelene kadar. 


    Beşiktaş ve Galatasaray'ın açmasını beklediğimiz süper final şimdi Fenerbahçe ve Trabzonspor başlatacak. 
    Merakla beklediğim en önemli konu Aykut Kocaman'ın artık taraftarın söylediklerine kulak verip, iyi bir hücum takım çıkarıp çıkartamayacağı. Aslında Tabzonspor gibi hücumda kuvvetli, atik, çabuk çıkan bir takım için mütemadiyen atak  da olmak ne kadar doğru olacak göreceğiz. 
   Kendi adıma zorlu geçecek olan maçı yine de deplasman da inanılmaz bir motivasyonlar, canavara dönüşen Trabzonspor'un berabere kalmak pahasına kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Bakalım... beni yanıltabilecek bir sürü faktörün olduğunu da göz ardı etmeden bu akşamı heyecanla bekliyorum.


Hmm... Bu cümlemden sonra bu uygulamanın en güzel tarafını buldum sanırım.


'Futbol devam ediyorrrrr :))'


Banu Yelkovan'ın dediği gibi 'Kafalar gitti' moduna girmiş olsak da, hesabı bırakın, sadece 22 iki kişinin bizim adımıza savaşını seyredin :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder